O nama

Otvorena Medijska Grupacija – OMG

OMG popis projekata

OMG-ENG-Capacity statement

Naš je cilj u OMGu da govorimo o društvu i da govorimo o drugima. Govoriti o sebi nekako je uvijek na zadnjem mjestu. Zato nam je i trebalo toliko da započnemo s izradom web sitea. Ali tek kad smo počeli prikupljati materijale, postali smo svjesni koliko je uspješnih projekata za nama, koliko nagrada i koliko druženja.

Želja nam je da na ovom web siteu to podjelimo sa svima.

O.M.G. čine mladi koji su odlučili svoje stručno znanje i iskustvo upotrijebiti u svrhu promicanja ljudskih prava i jednakosti. Upravo je to i bio razlog zašto smo se odlučili osnovati udrugu – željeli smo svoje profesionalno iskustvo, koje je usko vezano uz medije i produkciju, upotrijebiti za sveukupnu i svrsishodnu promociju ljudskih prava.

Među našim projektima nalaze se brojne medijske kampanje za osvješćivanje koje smo osmislili i proveli, kao i dokumentarni filmovi, koji su postigli velike uspjehe na festivalima osvojivši brojne nagrade, ali i kod gledatelja, koji su prepoznali njihovu vrijednost.

Više o našim projektima pročitajte pod Programi i projekti. Pod sekcijom Multimedija, pogledajte spotove i plakate naših kampanja.

Naš rad prepoznaju i donatori kojima ovim putem zahvaljujemo. Ključni donatori udruge do sada bili su: