Novosti

Prijavi se na likovnu radionicu projekta Art(ve)šeraj!

Likovna radionica

Prijavi se ovdje!

Likovne radionice odvijaju se u sklopu europskog projekta Art(ve)šeraj te su namijenjene osobama od 15 do 25 godina koje imaju afiniteta prema slikanju te koji uz vodstvo mentora žele razviti svoj osobni stil slikanja.

Radionica se odvija online na aplikaciji ZOOM te će krenuti 3. rujna u 18:00 sati. Odvijat će se svakim ponedjeljkom i petkom kroz čitavi rujan i listopad, završno s 29. listopada, a svaka će radionica trajati 3 sata.

Na početku ciklusa savladat ćeš tehnike crtanja i slikanja s naglaskom na kompoziciju i odnose boja, a u drugom ćeš dijelu ciklusa raditi na vlastitim radovima. Nakon što svoj rad usavršiš na individualnim konzultacijama s mentorom, postavit ćeš ga na digitalnu platformu gdje će posjetitelji lajkati radove koji im se najviše sviđaju. One polaznike koji budu imali najviše lajkova upoznajemo s hrvatskim galeristima!

Voditelj radionice je Vladimir Vrljić Ankin, suvremeni hrvatski likovni umjetnik koji iza sebe ima više od 60 samostalnih izložbi u zemlji i inozemstvu, a posljednjih 13 godina vodi likovne radionice za djecu, omladinu i starije. Od 1980. godine član je Hrvatske zajednice samostalnih umjetnika, a od 1991. godine član je Hrvatskog društva likovnih umjetnika. U izdanju Matice hrvatske, 1999. godine objavljena je monografija o njegovom životu i umjetničkom radu. Osim teorijskog dijela, teme koje obrađuje na radionici uključuju crtanje ugljenom, postavljanje kompozicije, slikanje akrilnim bojama te tehnike slikanja na papiru i platnu.

Radionica je za polaznike potpuno besplatna jer su sva financijska sredstva osigurana iz Europskog socijalnog fonda. Vrijednost radionice po osobi je 2.500,00 kuna.

Projekt provodi Otvorena medijska grupacija u partnerstvu s Centrom za kulturne djelatnosti.

Logači svi_canvaAndreja

Postavljeno u: Istaknute novosti, Nekategorizirano, Novosti, Projekti

Ostavi komentar (0) ↓

Ostavi komentar