Novosti

Radionica Vozačke dozvole

prezentacija_ma4__3Otvorena medijska grupacija obavještava vas o održanoj prezentaciji fonda za vozačke dozvole i radionice “Kako putovanja pretvoriti u posao” za mlade iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi u petak 12.12.2014. u 12 sati u Europskom domu, Jurišićeva 1/1, dvorana Strasbourg, Zagrebu.

Fond za vozačke dozvole i radionica za mlade iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi nastavak su projekta „Iz doma na svoje“ koji je Otvorena medijska grupacija provodila prije dvije godine, a financiran je od Europske komisije. Svrha projekta je osposobljavanje mladih iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi da postanu konkurentni na tržištu rada i da aktivno sudjeluju u potrazi za poslom. Samim time, kao potreba prilikom traženja posla, stvorena je ideja o osnivanju fonda za vozačke dozvole kojom bi se mladima iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi na razini Republike Hrvatske, po punoljetnosti, omogućilo polaganje vozačkog ispita.

U sklopu predavanja održana je i radionica “Kako putovanja pretvoriti u posao” koju je vodila Riana Petanjek.

 

Početak humanitarne akcije je 20.12.2014, a medijski pokrovitelj je portal 24sata u kojem ćemo objaviti opširnije informacije o samom početku akcije i broju namjenskog žiro računa za uplate.

Sva prikupljena sredstva biti će utrošena namjenski isključivo za financiranje vozačkih dozvola za mlade iz domova za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi na razini Republike Hrvatske.

Nadamo se da će se akciji pridružiti Hrvatski autoklub, osiguravajuća društva, INA, te što veći broj građana, firmi i medija.

Ovim putem vas pozivamo da objavite vijest o održanom predstavljanju fonda i radionici i tako podržite ovaj projekt.

Za više informacija možete nas  kontaktirati na telefonski broj: 091 4828 774 ili na email adresu: office@omg.hr.

Postavljeno u: Istaknute novosti, Novosti

Ostavi komentar (0) ↓

Ostavi komentar